23948sdkhjf

Østjysk solcellefirma går konkurs

Efter kun to år i solcellebranchen må den østjyske forhandler og montør af solceller og solcelleanlæg BF-Group ApS nu kaste håndklædet i ringen.
BF-Group så dagens lys i januar 2012 – året hvor solcellerne for alvor skød op på de danske hustage. Afregningsreglerne gjorde det på det tidspunkt særligt attraktivt for danskerne at investere i solcelleanlæg, og mange nye virksomheder skød op i solcellebranchen som følge af den stigende efterspørgsel.

Men senere samme år stod det imidlertid klart for regeringen, at de attraktive afregningsregler ville blive alt for dyre for statskassen. Derfor indførte regeringen i slutningen af året nye afregningsregler, hvilket omgående fik danskernes investeringsiver til at gå i stå, når det handlede om solceller. Solcellebranchen så hurtigt nye muligheder i store landbaserede solcelleanlæg, men i marts 2013 gik regeringen også ind og ændrede lovgivningen på dette område.

Begge lovændringer har ført til en række konkurser i solcellebranchen, og nu har endnu et solcellefirma så været nødt til at dreje nøglen om.

- Vi satsede på solceller, og det har regeringen jo sat en stopper for. Jeg fatter simpelthen ikke regeringens politik, siger Uffe Høgh fra BF-Group til Building Supply og understreger, at han har det rigtig træls med udfaldet af solcellesatsningen.

BF-Group nåede kun at offentliggøre et enkelt regnskab – nemlig regnskabet for 2012. Og her kunne solcellefirmaet fremvise en bruttofortjeneste på 603.177 kroner og et resultat før skat på 339.062 kroner.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141