23948sdkhjf

Alumeco investerer i nyt coil-center

Alumeco har installeret et nyt Coil Center i Coswig, Tyskland. Med anlægget kan Alumeco tilbyde kunderne at klippe til plader fra coils – i fixlængder.
- Vi har testet anlægget sommeren igennem og har nu sat det i fuld drift, så både vi og vores kunder kan få fordel af de nye muligheder. Alumeco Coil Center skal servicere hele Alumeco-koncernen, hvorved vi både øger vores kapacitet og fleksibilitet, fortæller Mogens Levinsen, der er produktchef i Alumeco.

- Der er tale om en investering i et anlæg, der giver os mulighed for at håndtere store mængder og samtidig servicere kunderne med plader, der er klippet i fixlængder. For kunderne betyder det, at de kan optimere deres brug af materialet og dermed mindske spild, fordi pladerne præcist kan tilpasses deres produktion. De kan gå direkte ind i produktionen uden at skulle klippes for, siger Mogens Levinsen.

Fra det nye Coil Center kan Alumeco samtidig levere pladerne uden papirmellemlag og lægge folie på en eller begge sider, hvis kunderne ønsker det.

Central geografisk placering
Med etableringen af Alumeco Coil Center i Coswig, i den tyske delstat Sachsen, har Alumeco valgt en central geografisk placering:

- Alumeco-koncernen har efterhånden aktiviteter i mange europæiske markeder. Derfor er Coswig en oplagt placering, hvorfra vi både kan servicere Skandinavien, Centraleuropa, Sydeuropa og så videre. Det giver en god logistik, fortæller Mogens Levinsen.

- Med anlægget i Coswig bliver det i endnu højere grad kundernes behov, vi tilfredsstiller: Hurtig levering, fleksibilitet, lav kapitalbinding og en mulighed for at optimere produktionen er det, der især interesserer vores kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094