23948sdkhjf

Typehusfirma lander hidtil største projekt

Lasse Larsen Byggefirma fejrer 40 års jubilæum med aftale om at opføre 200 boliger i Ry mellem Aarhus og Silkeborg.
Lasse Larsen Byggefirma A/S kunne i 2014 fremvise det største overskud på driften i fire år, og den positive udvikling fortsætter.

Efter flere måneders forhandlinger har Åbyhøj-virksomheden netop indgået en køberetsaftale med Kildebjerg Ry A/S om byggeri af næsten 200 boliger midt i golfbanen i udviklingsområdet Kildebjerg Ry. Kildebjerg Ry-selskabet ejes af Skanderborg Kommune og Lønmodtagernes Dyrtidsfond.

De knap 200 boliger indgår i Kildebjerg Rys såkaldte ’midtfase’, der skal bebygges etapevist med etablering af blandt andet vejanlæg og beplantning. Boligtyperne vil variere og tilpasses terrænet med udsigt over golfbanen, søer og skovområde. Første etape kommer til at bestå af 42 enheder, hvoraf de første ventes klar til indflytning ved årsskiftet eller i starten af 2016.

Lasse Larsen Byggefirma er etableret 1975 af tømrer og bygningskonstruktør Lasse Larsen, og virksomheden fejrer således i år sit 40 års jubilæum. I årene 2008 til 2015 har Lasse Larsen Byggefirma solgt og opført over 130 villaer og parcelhus, og virksomheden har investeret betydeligt i årene under krisen med etablering af en afdeling på Sjælland i 2010 og byggeri af nyt domicil i 2013.

Læs brancheanalysen: Typehusproducenterne bløder med det faldende byggeri
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096