23948sdkhjf

Teknisk skole vil fange mors opmærksomhed

Mødrene har den største indflydelse på uddannelsesvalget, og derfor inviterer Roskilde Tekniske Skole til ’Mors dag’
Når folkeskoleelever skal vælge, om det skal være gymnasiet, erhvervsskole eller noget helt tredje, så lytter de ofte til mor. Derfor inviterer Roskilde Tekniske Skole mødrene på en hyggelig aften med vin og værktøj.

Arrangementet hedder ’Mors dag’, og her er der mulighed for mødrene til at stille spørgsmål om erhvervsuddannelserne, høre oplæg om den moderne erhvervsuddannelse og også selv at prøve sig af som håndværker.

- Mødre har en stor indflydelse på, hvilken vej deres børn går. Derfor er det godt, at Roskilde Tekniske Skole byder dem velkommen og fortæller dem om alle mulighederne, man har, når man vælger en erhvervsuddannelse, siger formand for Dansk Byggeri Sjælland Niels Moestrup og fortsætter:

- Det er et godt tiltag fra Roskilde Tekniske Skole, for med mindre der sker en ændring inden længe, så kommer vi til at mangle uddannede håndværkere i fremtiden.

Fange dem før gymnasiet
Arrangementet foregår den 13. og 19. maj på Roskilde Tekniske Skole, og skolen byder på let forplejning og et oplæg om den moderne erhvervsskole. Her vil interesserede mødre blandt andet kunne høre om, at vejen til eksempelvis en ingeniøruddannelse sagtens kan gå gennem en erhvervsskole.

- Der er en del elever på erhvervsuddannelserne, der først har været en tur i for eksempel gymnasiet. Hvis vi havde fanget dem med det samme, så havde de sparet noget tid på deres uddannelse, siger Niels Moestrup.

Selvom navnet er ’Mors dag’, så er arrangementet åbent for alle interesserede. Invitationen med info om tilmelding kan findes på Roskilde Tekniske Skoles hjemmeside.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094