23948sdkhjf

Tidligere hotel kan omdannes til boliger

Det tidligere Scandichotel Kongens Ege i Randers kan nu anvendes til boliger og bygges en til to etager højere.
Det blev besluttet på Randers Byråds møde d. 8. juni 2015.

Lokalplan 611 og kommuneplantillæg nr. 14 er betegnelsen for de dokumenter, der nu tilsammen giver mulighed for en ny anvendelse af bygningerne på Skovbakken i Randers, der tidligere husede Hotel Kongens Ege. Lokalplanen og kommuneplantillægget giver mulighed for indretning af boliger, liberale erhverv herunder hotel og restaurant på Kongens Ege og planerne har været i offentlig høring i otte uger.

11 hektar stort område
I høringsperioden er der kommet otte høringssvar – heraf et på vegne af 19 beboere i området. Flere af høringssvarene er blevet indarbejdet i den endelige lokalplan. Selve området omkring Kongens Ege er et 11 hektar stort område lidt nordøst for Randers centrum, hvor der bl.a. bliver afviklet koncerter i løbet af Randers Ugen. Skoven i området er omfattet af fredskovpligt.

I forbindelse med byrådets godkendelse af den nye lokalplan for området har Randers Byråd præciseret, at Randers Kommune kan benytte sig af en tilbagekøbsklausul, hvis byggeriet ikke er påbegyndt inden for senest tre år samt færdiggjort inden for senest fem år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126