23948sdkhjf

Gang i salget af byggegrunde ved Frederiksværk

I årets første fem måneder er der solgt 10 parcelhusgrunde i Kregme ved Frederiksværk.
Det betyder, at Halsnæs Kommune nu har solgt halvdelen af udstykningens udbudte grunde. Det vil sige, i alt 32 ud af 64 parcelhusgrunde på Kirkevænget og Tårnvænget.

- Jeg er meget glad for, at der er gang i salget. Det er jo et fantastisk beliggende område med nærmest ”egen” daginstitution bygget efter de skarpeste klimastandarder. Det er skønt for nybyggerne, at der kommer flere naboer. Det skaber liv og energi, siger borgmester Steen Hasselriis.

Han fortsætter: ”Prisen er også meget attraktiv. For lige godt en halv million kroner har du en byggemodnet grund – perfekt for pendlere til København, Hillerød eller Frederikssund, hvis jeg selv skal sige det. Der er togforbindelse med lokalbanen til Hillerød. Nemt, hvis du for eksempel skal arbejder ved det nye supersygehus i Hillerød.”

I 2007 – før finanskrisen – var udbudsprisen 1.495.000 kr. pr. parcelhusgrund. Prisen er løbende blevet justeret efter markedet. I 2012 satte Halsnæs Byråd prisen til det nuværende niveau, nemlig 525.000 kr. Og sidst i 2013 åbnede byrådet desuden for muligheden for at bygge stenhuse i hele området, i modsætning til grundene på Tårnvænget, som før kun var tilladt at bygge i træ. Det skete i forbindelse med ændring af den oprindelige lokalplan for området.

Der er for området i Kregme også mulighed for at indgå betingede købsaftaler, hvor køber har op til et år til at få solgt sin nuværende bolig.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109