23948sdkhjf

Byggefirma politianmeldes for ulovlig indtrængen

Østjysk firma havde længe haft udstyr og affald liggende på nabogrunden til et rækkehusbyggeri.
I forbindelse med byggeriet af 12 rækkehuse i har Byggefirmaet Jørgen Højbjerg ifølge Århus Stiftstidende haft gravemaskiner, containere, store stærkstrømskabeltromler og affald liggende på et landbrugsareal ved Salonikivej 80 i Hårup nord for Aarhus.

Det har nu fået grundens ejer, Jan Baltzersen, til at politianmelde virksomheden, skriver avisen.

- Jeg havde rettet henvendelse til politiet én gang tidligere og talt med vagtchefen, og jeg troede egentlig, at det var en reel anmeldelse. Men det kræver åbenbart en skriftlig anmeldelse på nettet, så den har jeg indgivet for en uge siden. Det betyder, at politiet har mulighed for at fjerne hans ting for byggefirmaets regning, siger Jan Baltzersen til Århus Stiftstidende.

Han fortæller, at han allerede tre måneder bad byggefirmaet om at fjerne tingene og hver gang var blevet lovet, at det var væk inden 14 dage. Nu fremsender han et erstatningskrav til byggefirmaet Jørgen Højbjerg, som kalder reaktionen for drastisk.

- Det er helt uforståeligt, at han vælger at gå til politi og så også pressen. Hvorfor kommer han ikke bare og snakker med mig ansigt til ansigt. Derudover er vi snart færdige, så vi er væk om 1 til 2 uger, siger indehaver Jørgen Højbjerg til Århus Stiftstidende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094