23948sdkhjf

Kloakmessen melder alt udsolgt

Hallerne fyldes til sidste kvadratmeter, når Messe C i Fredericia den 28. januar slår dørene op for Kloakmessen 2016.
- Messe C har solgt samtlige stande. Der er simpelthen udsolgt. Det tager vi naturligvis som et klart signal om, at branchen både har behov for og lyst til en professionel fagmesse.

Det siger formand Henning Lübcke fra brancheforeningen Danske Kloakmestre forud for Kloakmessen 2016, der skydes i gang torsdag den 28. januar.

De 132 udstillere vil være på plads under den to dage lange messe, som også vil danne ramme om DM i Kloak.

- Vi får et DM-område med 10 sandkasser næsten midt i den store af udstillingshallerne. Messe C opbygger en stor platform, hvor publikum har mulighed for at komme til vejrs og overvære konkurrencerne fra oven. Og så er der naturligvis også mulighed for at følge kampene på rør og bøjninger hele vejen rundt om konkurrenceområdet, fortæller Flemming Geipel.

Han er medlem af Danske Kloakmestres bestyrelse og glæder sig ikke mindst til at følge revanchen mellem sidste års nummer et og to. Den danske mester fra 2015, Jesper Petersen fra Hillerød, stiller op for at forsvare titlen mod blandt andre hans hårdeste konkurrent i fjor, sølvvinderen Peter Iversen fra Kolding.

- Foruden i Formel 1-klassen for kloakmestre skal der også findes danske mestre hos rørlæggerne og hos struktøreleverne, fortæller Flemming Geipel

Også den regerende mester hos rørlæggerne, Anders Kjær, møder op i Fredericia for at forsøge at gentage kunststykket fra DM 2015. Her kan han blandt andet se frem til udfordring fra Jakob Rahr, der møder som regerende mester hos struktøreleverne, men som nu stiller op hos rørlæggerne.

Torsdag den 28. januar gælder det de indledende runder i sandkasserne, hvor der vil være aktivitet dagen lang. På Kloakmessens andendag, fredag den 29. januar, vil Danmarks bedste kloakmestre, rørlæggere og struktørelever være klar til de endelige opgør, som skal placere DM-titlerne for 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062