23948sdkhjf

Nordsjællandsk entreprenør præsterer rekordregnskab

Årsrapporten viser fremgang på alle parametre. Og væksten fortsætter i det indeværende regnskabsår.
Omsætning, indtjening, ordrebeholdning, egenkapital og medarbejdere.

Entreprenørfirmaet Skou Gruppen kommer ud af regnskabsåret 2014/15 med vækst på alle relevante parametre, og det vækker selvsagt glæde hos adm. direktør Martin Skou Heidemann.

- Alle vores nøgletal er, hvor vi gerne vil have dem. Det er selvfølgelig en kæmpe stor tilfredsstillelse for både mig og resten af ledergruppen. Det skal vi stoppe op og nyde i et øjeblik, som selvfølgelig ikke må blive alt for langt, siger han til Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Startede i et køkken
Allerede i denne uge samles ledergruppen i Skou Gruppen på en konference, hvor kursen for de næste tre og 10 år hos Hørsholm-entreprenøren skal udstikkes.

Præcis det samme gjorde ledergruppen i 2003, hvor kulissen var Martin Skou Heidemanns køkken. Dengang havde virksomheden otte ansatte, men bestyrelsesformand Jesper Rasmussen gjorde det klart, at han kun ville være med ombord i projektet, hvis ambitionerne var store.

Alt peger på, at også 2016 bliver et godt år for Skou Gruppen. Allerede nu er ordrebeholdningen for 2016 rekordhøj sammenlignet med de foregående år.

Læs hele artiklen her:

"Skou Gruppen præsterer rekordregnskab"

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094