23948sdkhjf

Tjener millioner på klimaskærme

Fokus på energioptimering er en succes hos Rødovre-entreprenør, der tjener mere end nogensinde.
Håndværksvirksomheden PNP Byg A/S fortsatte i 2015 de senere års stabile vækst med trecifret millionomsætning, et resultat på 13,7 millioner kroner før skat og opgaver for 150 millioner i ordrebogen.

Administrerende direktør og indehaver, Carsten Jensen, er det ikke mindst virksomhedens speciale inden for energioptimering af den ældre boligmasse, der skaber væksten. Men den positive udvikling er også et udtryk for mere end 40 års vedholdende fokus på positive, gensidige relationer, tillid og troværdighed.

- Ordentlighed går aldrig af mode, pointerer direktøren.

Han oplever ligeledes, at de bløde værdier får større betydning i konkurrencen om opgaverne. Efter mange års ensidig vægtning af tid og økonomi retter boligselskaber og de private boligadministratorer i stigende grad fokus mod beboernes ve og vel undervejs i selve byggeprocessen.

- For eksempel har vi netop vundet konkurrencen om facaderenovering med udskiftning af 3.000 facadeelementer i Vægterparken for Tårnbyhuse (i Kastrup, red.) , der i udbudsmaterialet vægtede de bløde værdier med 50 procent. Grundlaget for opgaverne er stadig omhyggelig planlægning, lean-baseret logistik og det gode håndværk, men graden af succes bestemmes i vidt omfang af medarbejdernes evner til undervejs i processen at interagere med beboerne, siger Carsten Jensen.

PNP Byg beskæftiger i omegnen af 100 ansatte og stod i 2015 for udskiftning af mere end 15.000 vinduer og etablering af over 15.000 kvadratmeter nye tage. Foruden det store projekt i Vægterparken er virksomheden netop nu aktuel facaderenovering og vinduesudskiftning ved Polititorvet i København for Bygningsstyrelsen, udskiftning af tag og vinduer for Deas i Tritonerne, Vanløse samt udskiftning af vinduer på Egmontkollegiet på Østerbro i København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094