23948sdkhjf

Mere tagpap at vælge imellem til svanemærket byggeri

Eurotag Danmark, som er dansk leverandør af Derbigum, har fået optaget en række af sine tagpapmembraner i den fællesnordiske miljømærkningsorganisation Nordic Eco Labelings database over produkter, der må indgå i svanemærket byggeri.

- Der kommer mere og mere fokus på bæredygtighed i byggeriet. Efterspørgslen efter miljøcertificeret byggeri stiger, og derfor ønsker mange bygherrer at bygge bæredygtigt. Det mærker vi i form af flere og flere forespørgsler om miljøaspekter i forbindelse med vores materialer. Derfor har vi gennem et stykke tid arbejdet på at komme med i Nordic Eco Labelings database, og vi er glade for, at det nu er lykkedes, siger key account manager hos Eurotag Danmark, Ulrik Hoffmann.

Aktuelt er fem Derbigum-produkter kommet med i databasen over byggematerialer, der må anvendes i svanemærket byggeri. Ulrik Hoffmann anslår, at de tilsammen står for cirka 95 procent af Eurotag Danmarks samlede salg, og han forventer, at flere produkter med tiden vil komme med i databasen. At tagdækningsprodukter endnu ikke selvstændigt kan svanemærkes er mindre vigtigt for Eurotag Danmark, vurderer han.

- Svanemærkningen betyder nok mest i forhold til private bygherrer og boligejere. Vi sælger udelukkende vores produkter til fagfolk. De kender os og vores produkter og lægger vægt på, at det nu er dokumenteret, at de må bruges i svanemærket byggeri. Det er det afgørende for os, siger Ulrik Hoffmann.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125