23948sdkhjf

Hundredvis af nye boliger i Aalborg-bydel

Første etape med 217 nye Hasseris-boliger skal opføres af TL Byg.

Et stort byggeprojekt starter nu i Sofiendal Enge ved Hasseris, der i de kommende år bliver et af Aalborgs største boligudviklingsområder.

Det er projektudviklerne Henning Holm-Pedersen og Peter Sørensen, der står bag projektet, som i første etape omfatter 217 nye boliger. Bygherrerne har option på yderligere en etape med 160 boliger.

- Vi har nu sat spaden i jorden i Sofiendal Enge og glæder os meget til at komme i gang med byggeriet. Vi ser et meget stort potentiale i området, der vil udbygge Aalborg mod vest i de kommende år, siger Peter Sørensen.

Projektet er døbt ”Hasserislund” og består dels af 90 rækkehuse, der er solgt som byggeretter til seks forskellige investorer, og dels af 127 lejligheder som de to bygherrers eget udviklingsselskab står for at opføre. Totalentreprenør på hele projektet er aalborgensiske TL Byg, der har Kjaer & Richter samt Frandsen og Søndergaard som rådgivere.

- Hasserislund er et spændende projekt, som vi har arbejdet på i et stykke tid. Den geografiske beliggenhed er særdeles god, og Aalborg har jo i høj grad brug for flere boliger, siger TL Bygs direktør Jens Nielsen, der glæder sig over, at det er lykkedes at vinde et større boligprojekt på hjemmebanen i Aalborg.

”Hasserislund” er det første projekt i Sofiendal Enge, som efter planen skal udvikles med 1.200 nye boliger. Det er Aalborg Kommune, der har stået for områdets masterplan med Tegnestuen Vandkunsten som rådgiver. Masterplanen former området med relativ tæt bebyggelse med rækkehuse og 3-4 etages kanthuse omkring store markante landskabsrum med naturkarakter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079