23948sdkhjf

Det trapper opad igen for BV

Konkursen er lagt bag, og firmaet i Thy tjener penge.

Omtrent ved nytår 2016 knækkede BV Trappen i Snedsted i Thy, men blev rekonstrueret af nye ejere og med ny ledelse.

Nu kan det nye BV Trappen præsentere et overskud i sit første regnskab.

Resultatet før skat er lige godt en kvart million kroner, og driftsresultatet (EBITDA) er på lige knap halvanden million kroner.

- Vi har haft meget fokus på at styre projekter og følge dem op hele vejen fra produktion til montage, og vi har haft fokus på prissætningen. Vi går ikke ind i sager, uden at der er lavet grundig forkalkulation, og i stedet for at jagte omsætningen, fokuserer vi på indtjening, siger Peter Vang Larsen, adm. direktør.

Han foregiver, at med kynisme kunne resultatet måske have været større. Men at der er brugt mange penge på at genoprette tilliden til BV Trappen efter konkursen.

- I og med at vi har samarbejdsaftaler med de store byggemarkedskæder, så måtte vi gøre en hel del for ikke at løbe fra vores ansvar. Det har præget regnskabet udgiftsmæssigt. Men vi kan glæde os over, at vi har fastholdt vores position på markedet og vores kunder.

Han nævner, at der er mange store projekter igang. Blandt andet med 140 trapper til et boligprojekt i Københavnerbydelen Vanløse.

BV Trappen har gode forventninger til det nye regnskabsår, som startede 1. januar, og Peter Vang Larsen ser en ganske stor ordrebeholdning.

- Over 50 procent af den budgetterede omsætning er allerede i hus, og det er rart at kunne konstatere allerede 1. marts.

Det oprindelige BV-Trappen har en historie, der går tilbage til 1988. Siden dengang og i dag har det været en ren dansk produktion på lokationen i Snedsted.

Tal for BV-Trappen Thisted A/S (t. kr.)

Bruttofortjenste: 14.436

Personaleomkostninger: -13.030

EBITDA: 1.406

Resultat før skat: 252

Årets resultat: 190

Balancesum: 11.437

Egenkapital: 690

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094