23948sdkhjf

Nichefokus holder aktiviteten oppe

Schack Trapper/HB Trapper nyder godt af ordrer til en række store projekter i blandt andet Ørestaden. Ifølge direktøren skyldes succesen en strategi med fokus på egenproduktion.
Trods svære markedsbetingelser er det indtil videre lykkedes søstervirksomhederne, Schack Trapper i Skærbæk og HB Trapper i Herning, at holde aktiviteten oppe på et relativt højt niveau. Det skriver Erhvervsbladet.

Årsagen hertil skal først og fremmest findes i, at virksomheden har sikret sig leverancer til flere større projekter rundt omkring i landet. Blandt andet har man sendt 220 trapper og 300 altaner til BIG-projektet ”8-tallet” i Ørestaden, og også DGI-projektet i Herning har Schack Trapper/HB Trapper med på listen over leverandører.

Ifølge direktør Karsten Vang er der en klar forklaring på succesen. Virksomheden har med årene udviklet forretningen fra et rendyrket fokus på trapper i træ og stål til i dag også at omfatte blandt andet altaner, rækværker, gangbroer, glasgulve og -trapper:

- Vi har oplevet et skifte fra at være en decideret trappeproduktion til at blive mere en niche-entreprenør, som har en høj egenproduktion, og hvor vi byder ind på store entrepriser, hvor det ikke kun handler om trapper, forklarer Karsten Vang, som dog samtidig medgiver, at man ikke kommer let til ordrerne i disse tider:

- Selvfølgelig kan vi mærke krisen. Vi oplever, at der er flere, der byder på de samme opgaver end tidligere. Udbuddet er ganske enkelt mindre. Opgaverne er også blevet mindre, og det sker oftere, at nogle projekter slet ikke kommer i gang. Men så må man jo slås lidt mere for butikken, så det har vi gjort, og det er endt med nogle spændende og store bestillinger, fortæller han.

Scack Trapper/HB Trapper har cirka 80 ansatte fordelt på afdelinger i Skærbæk, Herning og København. Virksomheden realiserede i 2008 et resultat før skat på 7,4 mio. kroner.

Kilde: Erhvervsbladet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.287