23948sdkhjf

Rødovre-entreprenør fortsætter vækstsporet

PNP Byg øger både top- og bundlinje i 2016 med fokus på bløde værdier

Dygtige medarbejdere, få fejl og mangler samt en bred kreds af trofaste kunder, som anbefaler PNP Byg A/S til andre bygherrer.

Det er med ejer og adm. direktør Carsten Jensens egne ord opskriften på det vækstspor, som Rødovre-entreprenøren har fulgt de seneste fem år, hvor virksomheden har været igennem stabil vækst.

PNP Byg har netop afleveret regnskabet for 2016 og har øget bruttofortjenesten med godt 11 procent til 43 mio. kroner mens driftsresultatet stiger med 2,6 mio. kroner til 16,6 mio. kroner.

Entreprenørvirksomheden har en stor egenproduktion i form af tømrer- og blikkenslagerarbejde og har specialiseret sig inden for udskiftning af vinduer, facaderenoveringer og nye tagkonstruktioner.

Hensyn til beboere
Særligt renoveringsopgaverne i eksempelvis store etageejendomme stiller store krav til PNP Bygs medarbejdere, fordi beboerne ve og vel under renoveringsarbejdet er et afgørende parameter for succes.

Derfor er de mere bløde værdier i fokus i virksomheden, påpeger Carsten Jensen.

- Det handler ikke kun om altid at levere høj håndværksmæssig kvalitet til tiden og prisen. Kravet er i lige så høj grad at gennemføre arbejdet med udstrakte hensyn til beboerne i de ejendomme, vi renoverer. Derfor har vi konstant de bløde værdier i fokus, og vi arbejder konstant på at udvikle medarbejdernes sociale kompetencer med henblik på altid at sikre minimale gener og en positiv dialog med beboerne. Respekt, høflighed og ordholdenhed samt løbende information om byggeriets fremdrift er også i forhold til beboerne ufravigelige krav til alle medarbejderne, siger Carsten Jensen i en pressemeddelelse.

Forventer fortsat vækst
Han mener selv at denne fokusering har stillet PNP Byg stærkere i konkurrencen om opgaverne. Han forventer, at væksten vil fortsætte i de kommende år, fordi mange af Københavns boligområder står foran opdatering og energirenoveringer.

- Det er vores ambition at udvikle virksomheden til Storkøbenhavns foretrukne partner på renovering og energioptimering af klimaskærme, men vækst uden afkast har ingen interesse, og virksomhedens vækst må aldrig ske på bekostning af et højt håndværksmæssigt kvalitetsniveau og fortsat udvikling af de bløde værdier, understreger Carsten Jensen.

PNP Byg beskæftiger godt 100 ansatte og etablerede i 2016 op mod 15.000 kvm nye tagkonstruktioner og facaderenovering og udskiftede omkring 15.000 vinduer i over 1.000 boliger.

Senest har entreprenørvirksomheden taget hul på en omfattende facaderenovering og udskiftning af vinduer i 303 lejligheder i Den Sønderjyske By på Frederiksberg i København.

PNP Byg A/S
mio. kr. 2016 2015
Bruttofortjeneste 42,9  38,8 
Driftsresultat 16,6  14,0
Resultat før skat 16,3  13,7 
Årets resultat 12,7  10,6 
Egenkapital 22,5  20,3 
Regnskabet er afsluttet den 31. december 2016.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109