23948sdkhjf

Arne Andersen Vrå fordobler resultatet

Entreprenørselskabet mærker væksten i dansk byggeri

Det går godt i den nordjyske byggebranche, og det mærkes også hos entreprenørselskabet Arne Andersen, Vrå A/S.

Overskuddet efter skat endte i regnskabsåret 2016 på 25 millioner kroner, og det er en vækst på 79 procent i forhold til 2015.

Omsætningen endte på 545 millioner kroner og er dermed vokset med 28 procent i forhold til 2015.

Når resultatet på den måde vokser mere end omsætningen, så betyder det, at Arne Andersen, Vrå er blevet drevet mere effektivt.

Det understøttes af, at også virksomhedens driftsresultat er vokset mere end omsætningen: Overskudsgraden er således vokset fra fem til seks procent fra 2015 til 2016.

Ifølge årsregnskabet var det nordjyske entreprenørselskab ved årsskiftet i gang med byggerier med en samlet salgsværdi på 322 millioner kroner.

Egenkapitalen er på 65 millioner kroner, og det bringer soliditeten op på 33 procent, gældsforpligtelserne er altså omkring dobbelt så store som egenkapitalen.

Arne Andersen, Vrå ejer usolgte ejendomme for 32 millioner kroner.

Ledelsen er "ovenud tilfreds"
Den daglige ledelse er meget tilfreds med sidste års resultat.

- Vi har i 2016 fortsat haft fokus på balancestyring og har i den forbindelse nedbragt vores varebeholdning betragteligt. Det har givet os ressourcerne til at kunne fokusere mere intensivt på vores kerneforretning, som er entreprenør- og byggevirksomhed. Det har betydet et markant øget aktivitetsniveau, siger administrerende direktør Erik Pedersen fra Arne Andersen, Vrå.

Ifølge direktøren ser fremtiden lys ud for den nordjyske byggevirksomhed.

- Allerede på nuværende tidspunkt ser vores ordrebog for 2017 yderst fornuftig ud, siger han.

Den dominerende ejerandel i Arne Andersen, Vrå ligger hos direktør Arne Andersen gennem selskabet Kimbo Holding ApS, der i 2015 fik et overskud efter skat på syv millioner kroner. En mindretalspost i Arne Andersen, Vrå er ejet af Leif Holmgaard Nielsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094