23948sdkhjf

Tidligere DLH-chef etablerer nyt firma

Sammen med tre tidligere DLH-kolleger vil Morten Bergsten forsyne de danske trælaster med træ fra Sverige og Finland.
Trævarekoncernen DLH lancerede tidligere på efteråret en ny forretningsstrategi, som blandt andet indebar afvikling af afdelingen for indkøb og salg af træ fra Finland og Sverige.

I spidsen for denne afdeling stod Morten Bergsten, og han så straks en mulighed for at tage over, hvor DLH slap. Han etablerede derfor virksomheden Bergsten Timber, hvor han og kollegaen Jens Hansen havde første officielle arbejdsdag mandag i denne uge:

- Kunderne har taget fantastisk imod os og vores koncept. De sidste to dage har vi været i Sverige, hvor det er lykkedes at indgå nogle strategisk vigtige aftaler. Så man kan godt sige, at vi har armene helt oppe i vejret, siger Morten Bergsten på en telefon fra det svenske.

Fire medarbejdere fra årsskiftet
Morten Bergsten understreger, at DLH’s beslutning om at afvikle trælastaktiviteterne i Sverige og Finland udelukkende var af strategisk karakter, og han er derfor meget optimistisk med hensyn til mulighederne for at etablere sig på markedet.

Hos Bergsten Timber vil Morten Bergsten og Jens Hansen i fællesskab tage sig af arbejdet med indkøb og salg. Fra årsskiftet får de følgeskab af endnu to tidligere DLH-ansatte; Kim Vestergaard, der får salg som sit primære arbejdsområde, og Karina Rasmussen, som får ansvaret for logistik og administration.

100 års erfaring fra branchen
I første omgang handler det naturligvis om at få skabt et godt fundament for fremtiden, og her står Bergsten Timber godt rustet, fordi de fire fagfolk kan bygge videre på den platform, som blev skabt hos DLH:

- Vi vil arbejde på at videreudvikle konceptet ”Pick & Pack”, der går ud på at skabe individuelle løsninger for vores kunder. I det hele taget vil vi være tæt på kunderne, og vi har et stort netværk. Tilsammen har vi vel noget, der ligner 100 års erfaring fra branchen, slutter Morten Bergsten, der selv har været ansat hos DLH i 23 år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112