23948sdkhjf

Ny administrerende direktør på plads i Gaihede

Jacob Ulrik Sachse er ansat som ny administrerende direktør i ingeniørvirksomheden Gaihede, hvor han efterfølger Jesper-Max Larsen, der blev afskediget i maj.

51-årige Jacob Ulrik Sachse har rødder i Alectia, hvor han i syv år arbejdede som forretningschef for almene boliger og kommuner i byggeri-divisionen.har været siden 2009. Efter fusionen mellem Niras og Alectia har han haft titel af vicepræsident for Niras Joblife.

- At lede en virksomhed som Gaihede er et ønskejob for mig. Rådgivning inden for byggeri er et utroligt spændende område, hvor jeg har stor erfaring. Samtidig er Gaihede en succesrig virksomhed med et stort udviklingspotentiale inden for både den private og den almene sektor. Og der kan jeg med min erfaring sætte mere skub i både at skaffe opgaver og støtte udførslen af dem, siger Jacob Ulrik Sachse i en pressemeddelelse.

Medejer i Gaihede, Ragn Gaihede, har ikke lagt skjul på, at det er skuffende resultater, der har ført til beslutningen om at finde en ny administrerende direktør, og han ser frem til samarbejdet med Jacob Ulrik Sachse.

- Han har de evner, en leder skal have, og så har han begge ben plantet i byggefaget. Han har både en stor faglig indsigt og et stort netværk. Han kender arten af vores rådgiveres opgaver, han kan lede praktisk og visionært og ikke mindst, så har han stor erfaring med kontakten til bygherrer. Han forstår vores kunders behov, siger Ragn Gaihede.

Jacob Ulrik Sachse er uddannet diplomingeniør fra DTU i 1989, og så har han gennemført en lang række af videreuddannelser både i praktisk byggeteori som en uddannelse i ABR 89 og i lederuddannelser – blandt andet en HD fra CBS. Et par udgivelser med ham som medforfatter er det også blevet til – blandt andet er han medforfatter på Værdibyg-vejledningen ”Effektive prækvalifikationer”.

Jacob Ulrik Sachse starter i sit nye job mandag den 14. august.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141