23948sdkhjf

MT Højgaard og TL Byg skal bygge musikhus til 700 mio. kroner

Det blev to lokale firmaer, der vandt licitationen på det kommende Musikkens Hus i Aalborg. Hos TL Byg regner man med, at opgaven vil beskæftige 30-40 mand i helt et år.
I juni måned blev første spadestik taget til Musikkens Hus i Aalborg, og i går onsdag faldt licitationen på plads.

Ifølge TV2Nord har MT Højgaard sikret sig råhus-entreprisen, mens TL Byg er blevet tildelt entreprisen på den indvendige del af byggeriet:

- Det betyder rigtig meget for os, men også for Aalborg, at det er to lokale firmaer der har vundet licitationen, siger TL Bygs direktør, Georg Thinggaard.

Han står i dag i spidsen for 130 medarbejdere, men det tal vil med al sandsynlighed stige, når virksomheden går i gang på byggepladsen ved Aalborgs havnefront:

- Vi forventer, at byggeriet af Musikkens Hus vil kræve mellem 30-40 mand i et helt år, så jo… Vi får brug for at ansætte flere, end vi har i dag, lyder det fra Georg Thinggaard.

Status på byggeriet af Musikkens Hus er, at man for øjeblikket er i fuld gang med byggemodning og udgravning til parkeringskælder.

Huset skal stå færdigt omkring årsskiftet 2012/13 og har et totalbudget på ca. 700 mio. kroner (2007-priser ekskl. moms).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.328