23948sdkhjf

Leverandør og entreprenør danner fælles selskab

Byggros og HM Entreprenør samler kompetencerne i et nyt partnerskab.

Virksomheder i anlægsbranchen er målgruppen for et nyt joint venture-selskab, som Byggros og HM Entreprenør etablerer i fællesskab.

Satsningen går under navnet Vexti ApS, og fokus er på at levere speciel vækstjord og bedre vækstbetingelser for planter og træer. De to virksomheder har flere års forskelligartede erfaringer på området.

HM Entreprenør har 45 års erfaring inden for blandt andet jordarbejde, byggemodning og belægning, mens Byggros de seneste 10 år har arbejdet med LAR-relaterede løsninger, taghaver og grønne tage.

- Det har blandt andet resulteret i en egenproduktion af Sedum-måtter og -bakker. Senest har vi præsenteret BGreen-it-konceptet, som også omfatter grønne vægge, siger administrerende direktør Anders Kjeld fra Byggros i en pressemeddelelse.

Med tiden er kravene til den vækstjord, som benyttes i bymæssig sammenhæng, blevet strammet. Det er disse krav og rådgivningen omkring dem, som etableringen af Vexti tager udgangspunkt i.

- Levering af vækstjord kræver, at der kan gives specifik rådgivning, og at der kan justeres på jordblandingerne efter behov. Det kan vi nu med Vexti. Vi synes, det giver god mening at samle konkret rådgivning under én hat, siger Anders Kjeld.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094