23948sdkhjf

NCC vinder hovedentreprise i Aalborg

138 almene boliger skal renoveres og ombygges for 92 mio. kroner.

Alabu Bolig har valgt NCC som hovedentreprenør til en renovering af 138 boliger på Peter Freuchens Vej i Aalborgs Grønlænderkvarter.

Bebyggelsen består af fire fritstående boligblokke i tre etager samt kælder, og i forbindelse med ombygningen reduceres antallet af lejligheder i afdelingen fra 138 til 117.

Hos NCC oplyser områdechef Frank Bo Lassen, at der er tale om en gennemgribende renovering med ny tagbeklædning, nye vinduer og døre, nye altaner og efterisolering af facaderne.

Desuden bliver der etableret indvendige elevatorer, og der udføres en indvendig totalrenovering. Boligerne gøres mere tilgængelige, de får nye badeværelser, ventilationsanlæg og delvist nye installationer.

- Beboerne vil i sidste ende få mere moderne, tilgængelige og sunde lejligheder med et lavere energiforbrug. Det er et godt udgangspunkt for en bedre hverdag og et trygt og rart sted at bo, siger Frank Bo Lassen.

De første renoveringsarbejder er indledt i denne uge, og hele projektet forventes afsluttet i oktober 2019. Når aktiviteten er højest, vil 50-70 håndværkere være i sving på byggepladsen. Der vil både være arbejde til NCC’s egne håndværkere og lokale fagentreprenører.

- Vi har stor tradition for at anvende lokal arbejdskraft, fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at alle på byggepladsen kan vise hensyn til naboerne, så renoveringen foregår sikkert og trygt. Det er helt afgørende for os, siger Frank Bo Lassen.

Arkitekt på projektet er Arkitektfirmaet Nord med Rosseels Tegnestue som landskabsarkitekt. Moe er rådgivende ingeniør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219