23948sdkhjf

Jysk firma vil ansætte 25 murere på et halvt år

Det går usædvanligt stærkt hos MLI Huse, der blev grundlagt i januar 2015. Dengang var de to grundlæggere, Lars Ingemann og Johnny Ingemann Weller, de eneste medarbejdere i virksomheden, som gik ud af det første regnskabsår med syv mand på lønningslisten.

I dag beskæftiger MLI Huse omkring 45 ansatte, og står det til direktør Johnny Ingemann Weller, er det antal vokset anseligt i løbet af de næste seks måneder.

- Vi kan ikke nå de opgaver, vi allerede har nu, med den bemanding, vi har i øjeblikket. Så om et halvt år forventer jeg, at vi har ansat 25 murere ud over de 45, vi har ansat nu, siger han i et stort interview med Licitationen - Byggeriets Dagblad.

MLI Huse – der har hjemme i Sparkær ved Viborg – startede oprindeligt som et traditionelt husbyggerfirma, men grundlæggerne sadlede hurtigt om, så fokus i dag udelukkende er på murerarbejde. Det har vist sig at være en værdifuld niche for virksomheden, der har store ambitioner på egne vegne.

- Jeg er helt overbevist om, at vi har en fordel ved at specialisere os inden for et særligt fagområde. At være en murervirksomhed er vores speciale, og det er en ting, vi ikke skal glemme at fortælle. Og vores ambition er helt klar i første omgang at blive Jyllands største og mest foretrukne murervirksomhed, siger Johnny Ingemann Weller.

Læs meget mere om MLI Huses vilde vækst og omlagte strategi i mandagens udgave af Licitationen - Byggeriets Dagblad, der kan læses online som e-avis her.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078