23948sdkhjf

Building Green varmer op til Forum-messe

Pop-up seminar tager hul på debatten om, hvordan man får hele værdikæden med.

Hvis vi skal nå i mål med visionerne om mere bæredygtighed i byggebranchen, skal alle parter arbejde sammen.

Det er budskabet fra arrangørerne bag Building Green, som varmer op til efterårets messe i Forum København med et gratis seminar om fremtidens grønne byggeri.

Bygningskulturens Hus i Borgergade i centrum af København danner den 9. september rammen om seminaret, der introducerer teamet for dette års Building Green; ”Den Bæredygtige Markedsplads”.

- Vi er nået dertil, hvor vi skal være mere skarpe på, hvordan hele markedet skal fungere fremadrettet, hvis ambitionerne om at øge bæredygtighedsniveauet skal indfries. Der er bred enighed om, at det skal øges, men hvad skal der til for at nå i mål? Det vil vi gerne sætte fokus på med pop-up-seminaret, forklarer Sarah Elhauge, der er projektleder på Building Green.

På programmet er repræsentanter for både bygherrerne, entreprenørerne, rådgiverne og leverandørerne.  Blandt oplægsholderne er projektudviklingsdirektør Mia Manghezi fra PensionDanmark. Hun mener, at samarbejde og kommunikation mellem parterne er helt afgørende, hvis byggeriet skal være andet og mere end blot en teknisk standard.

- Den subjektive oplevelse af byggeriet skal i lige så høj grad være i fokus, og det kommer den kun, hvis der er et stærkt samarbejde mellem de ledende parter i processen. Og det starter med os som bygherre. Jo mere tydelige vi kan være i forhold til, hvad vi gerne vil give til slutbrugeren, jo bedre kan det rådgivende hold gå til opgaven – og dermed markedet fungere, siger Mia Manghezi.

Pop-up seminaret ”Markedspladsen for bæredygtighed – veje og vildveje i værdikæden” arrangeres af Building Green i samarbejde med Bygherreforeningen og Green Building Council Denmark.

Læs mere om seminaret og tilmelding på Building Greens hjemmeside

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Building Green København 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125