23948sdkhjf

FB Gruppen henter salgschef i Bonava

Omsætningen i FB Gruppen A/S passerede i 2016 en milliard kroner og forventes at stige i de kommende år.

Det er årsagen til, at udviklingsselskabet ny styrker sin kundevendte organisation med Ann-Beth Senger som ny salgschef.

Hun kommer fra en tilsvarende stilling hos Bonava og har tidligere arbejdet hos NCC Bolig, Becker & Nielsen og Schaumann Development.

Hos FB Gruppen skal Ann-Beth Senger bidrage til den fortsatte vækst i koncernen, hvor man med udviklingen af den nye bydel Grønttorvet i København vokser inden for både ejer-, andels- og lejeboliger.

- Jeg kan bruge min erfaring fra mine tidligere ansættelser. Her har jeg været med til at bygge en salgsorganisation op helt fra bunden samt være købernes røde tråd i processen fra underskrift af købsaftalen til køb af boligen, siger Ann-Beth Senger.

FB Gruppen (Fokus på Boliger) udvikler, bygger og sælger boliger, hovedsageligt i Storkøbenhavn. Virksomheden blev etableret i 2003 af adm. direktør Hans-Bo Hyldig og projektdirektør Stig Nørnberg og har siden leveret over 1.500 boliger, blandt andet i Roskilde, på Islands Brygge og Teglholmen i København samt på Frederiksberg. FB Gruppen arbejder aktuelt med projekter i Roskilde, Hvidovre, Farum og Valby.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095