23948sdkhjf

HSHansen drager nord for polarcirklen: Vinder facadeentreprise på Bodø Rådhus

Hos HSHansen i vestjyske Lem har de taget hul på projekteringen af de facader, der skal monteres på det nye rådhus i norske Bodø fra februar til april næste år.

Her i det nordlige Norge, godt 1.300 kilometer fra Oslo, har HSHansen vundet facadeentreprisen på et byggeri, der skal samle de cirka 400 medarbejdere i Bodø Kommunes administration.

- Bodø Rådhus er en virkelig spændende opgave hvor vores kompetencer igen er i højsæde. Vi har været med i rådgivningsprocessen, siden de første streger til projektet blev slået, siger salgs- og marketingchef Jesper Madsen og forklarer, at der er tale om en kompleks tredimensionel facade, som firmaet blandt andet løser ved projektering og modellering i 3D.

Arkitekten på projektet er også dansk. Atelier Lorentzen Langkilde har skabt et projekt, der udvider det eksisterende rådhus og tillægger det en spændende arkitektonisk vinkel.

Facadeløsningen er baseret på HSHansens koncept UnitAl, som aktuelt blandt andet også anvendes til Danica Pensions nye højhus; Uptown Nørrebro.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078