23948sdkhjf

Grønttorvet fejrer årets fjerde rejsegilde

Ny bydel med 2.200 blandede boliger er godt på vej i Valby.

Den 1. juli 2017 flyttede de første beboere ind i Hortensia Hus, og inden længe får beboerne i Amaryllis Hus og Lathyrus Hus udleveret nøgler til deres fremtidige hjem.

Der har året igennem været travlt på det tidligere Grønttorv i Valby, hvor projektudvikleren FB Gruppen netop har fejret årets fjerde rejsegilde  – denne gang på Dahlia Hus, der er bydelens første andelsboligprojekt – og det første nybyggede andelsboligbyggeri i København i 10 år.

Udover at afholdelse det traditionelle rejsegilde for håndværkerne havde FB Gruppen valgt at give kommende andelshavere mulighed for at hilse på hinanden og se nærmere på byggeriet, der rummer 99 boliger fra 70 til 131 kvadratmeter. Selve byggeriet blev sat i gang i maj, og de første boliger forventes at være klar til indflytning i sensommeren 2018.

FB Gruppen købte Grønttorvet i 2016 og står selv for at bebygge 17 af de 19 byggefelter i området, mens de resterende to felter er solgt til almene boligselskaber.

Samlet omfatter Grønttorvet byggeri for over fem mia. kroner. Det er primært boliger, men indeholder også institutioner og erhvervsbyggerier.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174