23948sdkhjf

Privat udvikler og boligselskab bygger boliger i Birkerød

Et 31.000 kvadratmeter stort areal i Birkerød – som engang rummede Kajerødskolen – går nu en fremtid i møde som boligkvarter.

Det er udvikleren Reka Gruppen og Furesø Boligselskab ved KAB, der står bag projektet med 70 boliger, hvoraf 25 bliver almene.

Arkitekt på projektet er WE Architecture, og det ligger allerede fast, at de 45 private boliger skal bygges af Danhaus i Esbjerg.

- Kajerødgrunden indbyder til spændende boliger, så det har været en stor fornøjelse at lave en gennemarbejdet plan for den nye bebyggelse. Det er et område, hvor mange har lyst til at bo, naturen er smuk, og den store grund ligger som en grøn kile i et område, som er indbydende og opvokset, siger adm. direktør Jesper Kristensen fra Reka Gruppen.

Projektet omfatter både dobbelthuse og rækkehuse i et og to plan. Reka Gruppen bygger boliger på 120-140 kvadratmeter, der skal henvende sig til en bred målgruppe, mens Furesø Boligselskab opfører rækkehuse, ”der er til at betale for mennesker med almindelige indkomster”, som formand Thomas Jensen formulerer det.

Byggeriet af de private boliger forventes indledt i sommeren 2018, så de kommende købere kan flytte ind i løbet af 2019. Processen for de almene boliger er planlagt med byggestart i 2019 og en forventet byggetid på cirka et år, mens de private boliger forventes klar til indflytning allerede

Inden da skal der dog vedtages en ny lokalplan for området.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141