23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Ase, Realdania og Sweco

Niras
Nete Rue Kay, 36 år og ingeniør, er ansat hos Niras som beregner. Hun kommer fra et job som kalkulatør i NCC Infrastruktur, hvor hun hovedsagligt udarbejdede tilbud på offentlige projekter som Herlev Ny hospital (2015), Helsingør Kraftvarmeværk (2017) og Bassin i Enghaveparken (2017).

Hos Niras skal Nete stå for overslagskalkulationer og granskning af projekter i alle faser samt øse af sin erfaring inden for jord- og anlægsarbejder.

Ase 
Anita Chor, salgskonsulent i a-kassen Ase i Kolding, fylder 40 år tirsdag 21. november.

Anita arbejder med salg af forenings- og a-kassemedlemskab samt lønsikring til små selvstændige erhvervsdrivende.

Realdania
Seks medlemmer fra Vest- og Sydsjælland samt Lolland-Falster er valgt til Realdanias repræsentantskab i Ringsted: 
Anne Højer Petersen, museumsinspektør, Vordingborg 
Cathrine Riegels Gudbergsen, landmand, politiker, Herlufmagle 
Helle Lundsgaard, direktør, Ringsted 
Karsten Krüger, adm. direktør, Jyderup 
Steen Olsen, byrådsmedlem, Skælskør 
Ulrik Theophil Jørgensen, hofjægermester, godsejer, direktør, Søllested 
Repræsentantskabet er den øverste myndighed i den filantropiske forening Realdania, der har cirka 148.000 medlemmer.

Sweco
Jørgen Lundkvist er ansat som projektleder i facilities management i Kolding. Jørgen Lundkvist blev i 2015 ansat i Swecos division Water & Energy. Han er uddannet elektriker og efterfølgende civilingeniør i proceskontrol med special i intelligente autonome systemer. 

Dan Schreiber Rasmussen er ansat som ingeniør i afdelingen for VVS, Energi og Bæredygtighed i Glostrup. Dan har erfaring med både renovering og projektering af nybyggeri fra en lang række projekter, heriblandt Carlsbergbyen, DTU og KU. Han kommer fra Niras og har tidligere været hos ansat hos Moe. 

Dennis Krøjmand Berg er ansat som Gruppeleder for Byggeri i Viborg. Dennis er uddannet ingeniør og har de seneste 13 år arbejdet for Viborg Kommune i Teknisk Forvaltning, heraf de seneste tre år som afdelingsleder for Byggesagsbehandling. 

Vinni Staub Jürgensen er ansat som tilbudskoordinator i Aarhus. Vinni er kandidat inden for virksomhedskommunikation i engelsk og har efterfølgende taget en diplomuddannelse i journalistik. Hun kommer fra en projektstilling som tilbudskoordinator hos NCC.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157