23948sdkhjf

Fra 0 til 120 millioner på tre år: Nu søger de en direktør

Undergulvsfirmaet Uniplan Danmark vil ansætte en CEO, der kan føre succesen til næste niveau.

På rekordtid har Uniplan Danmark taget en stor del af markedet for slidlagsgulve som underentreprenør for en række af de største entreprenører i Danmark.

Virksomheden blev etableret i 2015 og forventer i 2018 at runde 120 mio. kroner i omsætning. I bestræbelserne at konsolidere forretningen vil stifterne Morten Wrem og Hamed Alaei hente nye kompetencer ind i ledelsen.

- Ansættelsen af en CEO er det logiske og nødvendige næste skridt i vores udvikling, der har været eksplosiv siden vi startede. Vi har en størrelse nu, hvor der er brug for ekstra kompetencer i ledelsen, og derfor har vi bedt Sabroe Selection om at hjælpe med at finde en CEO, siger Morten Wrem i en pressemeddelelse.

I den nye ledelsesstruktur skal Hamed Alaei fungere som driftsdirektør, mens Morten Wrem bliver udviklingsdirektør. Den nye administrerende direktør vil få det overordnede ansvar for den daglige ledelse, koncernens drift og resultat med reference til selskabets bestyrelse.

- Jeg glæder mig personligt til at bruge endnu flere kræfter på udvikling og vores samarbejde med ingeniørfirmaerne, så vi kan løfte de strategier og fremtidige planer, vi har for virksomheden, uddyber Morten Wrem.

Den nye administrerende direktør får blandt andet til opgave at udarbejde og styre selskabets overordnede strategi på Sjælland og i Jylland. Men vedkommende skal også optimere virksomhedens struktur, processer og økonomiværktøjer og sikre at funktioner strømlines og integreres i den daglige drift – i en virksomhed i fuld fart fremad:

- I november satte vi igen rekord med en omsætning på 12,7 millioner, vi har lukket aftaler for 100 millioner i 2018 og vores samlede årsomsætning næste år kommer ikke under 120 millioner, så der bliver nok at se til for hele ledelsen, siger Morten Wrem.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093