23948sdkhjf

Skou Gruppen lander hovedentreprise til 50 millioner

123 rækkehusboliger fra 1970’erne skal bringes op til moderne standard i Humlebæk.

Straks efter årsskiftet indleder Humlebæk Boligselskab et stort renoveringsprojekt af afdelingen Stejlepladsen II med KHS Arkitekter som totalrådgiver og Skou Gruppen som hovedentreprenør.

Afdelingen rummer 123 boliger i halvandet plan, fordelt på 12 boligblokke. De 24 gavlboliger totalrenoveres, og halvdelen af disse omdannes til tilgængelighedsboliger for gangbesværede og handicappede. Hovedentreprise, der løber op i 50 mio. kroner, omfatter også blandt andet udskiftning af tage og badeværelser i hele bebyggelsen.

- Vi kender allerede rigtig godt til bebyggelsen, da vi for år tilbage etablerede nye døre og vinduer i alle underetager i Stejlepladsen II. Derfor er vi også rigtig glade for, at vi nu skal være med til at opfylde bestyrelsens ambition om, at lejerne får opfattelsen af at bo i en af Danmarks bedste boligafdelinger, siger direktør Martin Skou Heidemann fra Skou Gruppen.

For snart ti år siden gennemførte KHS Arkitekter en analyse af, hvordan man bedst fremtidssikrer de 123 rækkehuse, som er opført i 1974. Det resulterede i udarbejdelsen af den helhedsplan, som frem til maj 2019 danner grundlag for den omfattende renovering af afdelingen.

Foruden Skou Gruppen og KHS er Dines Jørgensen & Co. og Bogl involveret i projektet som henholdsvis rådgivende ingeniør og landskabsarkitekt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125