23948sdkhjf

Silvan-direktør bliver topchef i vinduesfabrik

Fra Dansk Supermarked i 12 år og videre til Silvan. Og efter 3 år: Videre til Rationel Vinduer som ny administrerende direktør.

Henrik Kjeldsen er hoppet fra at være en rendyrket detailmand og til detailmand med byggevarer. Og nu til at styre en producent af byggevarer. Et stort hop med en stilling som indkøbs-, logistik- og marketingdirektør i Silvan som stenen imellem.

Den nyslåede direktør hos vinduesfabrikken i Herning befinder sig fint, fortæller han på første arbejdsdag, som er tirsdag 2. januar.

Han fremhæver især sin indsigt i temaer som marketing, indkøb og logistik som vigtige for den nye opgave.

- Det er en spændende mulighed for at bruge min viden og erfaring, jeg har fra detailbranchen og bringe den videre, siger han til Building Supply.

Hvad er det for en erfaring fra detailbranchen, som kan hjælpe en vinduesproducent?

- Det er primært kundeindsigt. At man har fokus på de slutforbrugere, som skal leve med de produkter, vi laver. Man skal have kundebriller på og gøre det så smidigt og gnidningsfrit at sælge de rigtige produkter, siger Henrik Kjeldsen.

Han betegner Rationel Vinduer som en kvalitetsproducent med en god position.

- Vi har en god plads på markedet, og når det går godt for kunden, går det fremad for os. Der er mange, der forbedrer og fornyer boligen, og der er godt gang i byggeriet. Vi er en god, gedigen dansk virksomhed, som kan give kunderne de rigtige kvalitetsprodukter.

Rationel Vinduer, der er en del af den Velux-ejede Dovista-gruppe, flyttede i 2011 al sin produktion fra Sdr. Felding ved Herning til sin polske fabrik nær Gdansk, mens hovedkontoret blev placeret i Herning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093