23948sdkhjf

Sportshøjskole udvider med 1.100 kvadratmeter

Stor succes og øget tilgang giver behov for mere plads i Aalborg. Lokal entreprenør er tildelt totalentreprisen.

Aalborg Sportshøjskole har stor succes og en øget tilgang af elever. Derfor har skolen gennem længere tid arbejdet med planerne om at udvide faciliteterne på højskolen for derved at samle flere af aktiviteterne på egen matrikel og derved være med til at skabe endnu større sammenhæng fagligt og socialt, fortæller forstander Rasmus Krogh.

Aalborg Sportshøjskole - Klatre og Styrkeuniverset

Areal: 1.100 kvm.

Bygherre: Aalborg Sportshøjskole

Totalentreprenør: Færch & Co.

Arkitekt: GPP Arkitekter

Rådgivende Ingeniør: Moe

Bygherrerådgivere: KAAI, DK2 Bygherrerådgivning

Aalborg Sportshøjskole udvider med et 1.100 kvadratmeter stort klatre- og styrkeunivers.

I dag er skolens træningscenter placeret to-tre kilometer fra højskolen. Det samme er gældende for klatrefaciliteterne, som er placeret i Nørresundby, hvilket ikke er hensigtsmæssigt. Derfor har det været et stort ønske om at få disse faciliteter tætter på højskolen.

Det nye klatre- og styrke-univers indeholder frivægtstræning, maskiner, et stort crossfit-område, klatrevæg i 12 meters højde, bouldering samt forskellige udendørstræningsområder.

Den nye udvidelse placeres i skolegården og bliver derved en central bygning på højskolen. Samtidig giver placeringen en god synlighed til Annebergvej.

De nye klatrefaciliteter medfører også, at Aalborg Klatreklub flytter fra sin nuværende placering i Nørresundby til Aalborg Sportshøjskole på Annebergvej 55.

- Jeg ser frem til et godt samarbejde med klatreklubben og byder dem velkommen til Aalborg. Med så fantastiske klatrefaciliteter i international topklasse udvider vi samtidig med en klatrelinje, som udbydes hele året, siger forstander Rasmus Krogh.

Det første spadestik til udvidelsen blev taget i december. Hvis alt går efter planen, skulle byggeriet gerne stå klar til skolens nye elevindtag søndag 12. august 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172