23948sdkhjf

ACO Nordic henter ny direktør hos Velfac

Ulrik Haagen Olsen er ansat som ny direktør hos materialeproducenten ACO Nordic. Udnævnelsen er led i en større lederrokade i koncernens selskaber.
Den danske industrikoncern ACO Nordic indleder 2011 med en større rokade på lederniveau.

Det sker i kølvandet på december måneds ændringer i organisationen, hvor aktiviteterne blev opdelt i selskaberne ACO Nordic A/S og Plastmo A/S.

Hos det nyoprettede moderselskab, ACO Nordic Holding, fortsætter den hidtidige adm. direktør for ACO Nordic, Jacob Henckel, som nordisk koncerndirektør.

Med udnævnelsen vil han ikke længere være involveret i driften men i stedet fokusere på at eksekvere vækststrategier i alle de nordiske lande.

Nye chefer i datterselskaber
I datterselskabet ACO Nordic A/S overtages den ledige direktørstol pr. 1. februar af Ulrik Haagen Olsen, der kommer fra en stilling som business unit manager i Velfac, hvor han har arbejdet med systemsalg.

Som direktør for Plastmo har koncernen udnævnt André Thomsen. Han har siden 2007 har været supply chain manager i virksomheden og spillet en vigtig rolle i de seneste års turn-around i ACO Nordic.

Efter opdelingen vil ACO Nordic A/S varetage salget af løsninger til regnvandshåndtering på veje og åbne arealer, mens Plastmo A/S vil producere og markedsføre tagrender, plasttagplader samt andre beslægtede produkter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109