23948sdkhjf

Betonfabrik har ansat en projektchef

Eksportingeniør Merete Gøttler med erfaring fra DS Elcobyg og Celsa Steel Service skal styrke Fårup Betonindustri inden for salg og projektledelse.

Gode takter i byggeriet og rigeligt med ordrer til at beskæftige de 90 medarbejdere et stykke ind i 2019 har Fårup Betonindustri om at opruste på salgs- og projektsiden.

Således har den østjyske betonproducent ansat eksportingeniør Merete Gøttler i en nyoprettet stilling som projektchef.

- I 2017 har vi sat spot på udvalgte fokusområder, og det ene er at reducere vores sårbarhed på salg og projektledelse. Med ansættelse af Merete Gøttler har vi taget et afgørende skridt, siger administrerende direktør Brian Knudsen i en pressemeddelelse.

Merete Gøttler, der er uddannet fra Horsens Teknikum, har de seneste par år arbejdet som salgsingeniør i Celsa Steel Service, hvor hun kom til efter 12 år ved DS Elcobyg.

Hun tiltrådte som projektchef i Fårup Betonindustri den 1. december 2017 og har allerede fået de første projekter i hus, blandt andet en boligsag i Skanderborg.

- Det er til én af mine gamle kunder, og sagen har lidt af det hele -trapper, terrasser, søjler, vægge, det bliver rigtig spændende at komme i gang med, siger Merete Gøttler, der har fået flere af sine faste kunder med til Randers.

- Sådan er betonbranchen. Her er det den personlige relation, der gælder, siger hun.

Fårup Betonindustri A/S er familieejet, etableret i 1959, og ledes i dag af Brian Knudsen som tredje generation. Betonfabrikken er i dag en 100 % ordreproducerende og leverer til byggeprojekter i hele landet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094