23948sdkhjf

RGS Nordic tager over efter konkursramt nedbryder

Med et nyt behandlingsanlæg og stærke visioner for miljøet rykker RGS Nordic ind på Aalborg Havn.

Virksomheden har overtaget adressen Savannevej 2, der tidligere tilhørte det nu konkursramte IF Nedbrydning.

- Når vi vælger at udvide med endnu et anlæg på Aalborg Havn, er det fordi, vi ser en oplagt mulighed for at gøre en forskel for miljøet. Vi får her en grund med en god beliggenhed, der giver os gode muligheder for at håndtere byggeaffald herfra fremover. Vi ser frem til at styrke samarbejdet med Aalborg Havn, som vi kender særdeles godt – og som ligesom os selv prioriterer miljø og energi højt, siger regionsdirektør Jan Glerup fra RGS Nordic.

Aalborg Havn er i fuld gang med klargøring af grunden, så RGS Nordic kan rykke ind på havnen i løbet af foråret 2018.

Det sker med afsæt i en vision om at arbejde cirkulært, så jord og byggeaffald behandles med henblik på genanvendelse.

- Vi har fokus på at udnytte ressourcerne og holde dem i et konstant kredsløb, hvor materialerne kan bruges igen og igen. Når vi for eksempel knuser beton og lader den indgå i produktionen af ny beton, så har vi skabt en cyklus, der kan gentages igen og igen til stor gavn for miljøet, lyder det fra bæredygtighedschef Ebbe Naamansen fra RGS Nordic.

RGS Nordic har i forvejen et behandlingsanlæg på Rørdalsvej i Aalborg Øst, hvorfor de to parter allerede har et godt indbyrdes kendskab.

- Vi har kendt RGS Nordic igennem mange år, så vi ved, at vi her får en pålidelig og professionel samarbejdspartner, siger adm. direktør Claus Holstein fra Aalborg Havn.

RGS Nordic har 35 behandlingsanlæg i Norden og håndterer omtrent tre millioner tons jord, vand og bygningsaffald årligt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094