23948sdkhjf

Venskabeligt væddemål med betonentreprenør

Østjysk entreprenør skal støbe belægningen omkring Unicons nye fabrik - og det har givet anledning til et væddemål.

I løbet af de næste to uger skal Unicons nye betonanlæg i Odense gennemgå en kapacitetstest.

I forbindelse med testen vil den producerede mængde beton blive anvendt til at støbe belægningen omkring betonanlægget, som lastbilerne for eftertiden skal køre på i pendulfart mellem anlægget og de fynske byggepladser.

Støbeopgaven er blevet tildelt betonentreprenør Jacob Jensen, og det har givet anledning til et venskabeligt væddemål mellem de involverede parter:

- Jacob Jensen er en af Danmarks største betonudlæggere, og han har stor erfaring i at håndtere store mængder beton. Effektivitet er et succeskriterie, som vi har til fælles, men det kan normalt ikke gå hurtigt nok for Jacob.  Vi er derfor spændte på, om han vil kunne følge med, når vi sætter fart på fabrikken i Odense og leverer 640 kubikmeter beton på fire timer, siger regionsdirektør Jan Søndergaard Hansen.

Det nye betonanlæg vil være i fuld drift i forbindelse med kapacitetstesten, mens maskiner og lastbiler også vil være i gang på området. Her vil der endvidere blive mulighed for at opleve Danmarks største betonpumpe i aktion.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111