23948sdkhjf

Over 100 millioner: Bravida vinder stor entreprise på supersygehus

Bravida Danmark er valgt som vvs-entreprenør på flere etaper af Nyt Aalborg Universitetshospital, som er under opførelse i det østlige Aalborg.

Kontrakten, der endnu ikke er underskrevet, omfatter vvs-arbejdet på omkring 100.000 kvadratmeter af det cirka 170.000 kvadratmeter store byggeri. Den samlede ordresum løber op i 106 mio. kroner.

- Det er en stor og meget spændende opgave vi har vundet på Nyt Aalborg Universitetshospital, og jeg glæder mig rigtig meget til at vi kommer i gang. Vi har efterhånden opbygget stor erfaring og kompetencer når det gælder hospitalsbyggerier, blandt andet fra Det Nye Universitetshospital i Aarhus og fra Det Nye Hospital i Vest DNV Gødstrup, hvor vi er i fuld gang på en række forskellige fag. Dermed er vi godt rustet til opgaven, siger Klaus Villefrance, regionsdirektør i Bravida Danmark Region Nord, i en pressemeddelelse.

Bravida påbegynder arbejdet til april og skal være færdig ved udgangen af første kvartal 2020. Projektet Virksomheden forventer, at 25-30 montører og 5-6 funktionærer vil være beskæftiget på byggeriet i løbet af perioden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141