23948sdkhjf

75 nye boliger på vej i Odense centrum

Eksisterende ejendom skal nedrives og erstattes af et lejlighedskompleks.

Selskabet Living Development har købt en ejendom på Rugårdsvej 9 og 13A, tæt ved Odense Banegård, og er i fuld gang med forberedelserne til et nyt boligbyggeri.

Planen er at nedrive grundens bygninger og i stedet opføre et nyt lejlighedskompleks i fire etager med i alt 75 lejligheder.

- Med vores nye lejlighedskompleks på Rugårdsvej vil vi gerne give den lidt ældre del af befolkningen mulighed for at komme tæt på centrum, når deres børn er flyttet hjemmefra. Par i alderen 50+ er et overset segment her i byen, men vi er sikre på, at de modne par vil nyde den centrale placering, som gør det nemt at udforske dejlige Odense og de mange oplevelser, som byen byder på, siger direktør for Living Development, Lars Klitgaard, i en pressemeddelelse.

Lejlighederne bliver mellem 65 og 105 kvadratmeter og kommer ifølge Lars Klitgaard til at ligge i en prisklasse, hvor alle kan være med.

Det forventes, at de nuværende bygninger rives ned i slutningen af 2018, hvorefter spaden går i jorden til det nye byggeri i starten af 2019. Holder den nuværende tidsplan, vil lejlighederne være klar til indflytning i midten af 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.293