23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Rockwool, Moe, Calum og Basf

Rockwool
Bjørn Rici Andersen bliver medlem af koncernledelsen i Rockwool, som senior vice president for Group Operations and Technology, med reference til koncernchef Jens Birgersson. Bjørn Rici Andersen, som i øjeblikket er direktør for Group Operations, indtræder i koncernledelsen 1. marts. Bernard Plancade, der har varetaget denne rolle i koncernledelsen siden 2015, bliver adm. direktør for Rockwool Core Solutions, der er baseret i Paris.

Moe
Anders Falkenskov er ansat som rådgiver for arbejdsmiljø ved den rådgivende ingeniørvirksomhed Moes afdeling Erhverv & Bolig i København. Anders kommer fra en stilling hos Arbejdstilsynet, hvor han de sidste 11 år bl.a. har arbejdet i bygge- og anlægsgruppen, herunder også task force-gruppen for ordnede forhold/social dumping, der fører tilsyn med udenlandske virksomheder (RUT). 

Søren Andreasen er ansat som projektleder for miljø & natur ved afdelingen Infrastruktur i København. Søren er uddannet cand.scient. og har 10 års erfaring, seneste som seniorprojektleder hos DGE Group A/S. Søren har i sine tidligere ansættelser opnået stor erfaring inden for projektledelse og koordinering bl.a. af diverse forureningsundersøgelser, jordhåndteringssager, myndighedsansøgninger, samt inden for salg.

Calum
Jens Jørn Christensen er ansat som byggechef i Udviklerfirmaet Calum, hvor han blandt andet skal etablere totalentreprisekontrakter og bistå med opførelsen af Calums byggerier

Han er uddannet bygningskonstruktør og tidligere afdelingschef og projektchef i entreprenør- og rådgivervirksomheder. Han kommer fra en stilling som projektchef hos ingeniørvirksomheden Niras.

Basf
Anders Harboe, 48 år, er ansat som general sales manager for den danske Construction Chemicals division i Basf A/S. Anders har 26 års erfaring i byggebranchen og kommer fra en stilling som CEO i gulvfirmaet Chriscoating A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11