23948sdkhjf

Byggefelter udbydes i ny Hørsholm-bydel

Den tidligere hospitalsgrund skal omdannes til boligområde, opkaldt efter den berømte Hørsholm-borger, Poul Henningsen.

Hørsholm Kommune har netop udsendt det første udbud i forbindelse med realiseringen af PH Park, som fuldt udviklet kommer til at rumme cirka 250 boliger.

Udbuddet omfatter to af i alt fire byggefelter med mulighed for at bygge henholdsvis 7.000 og 6.000 etagekvadratmeter.

- Jeg glæder mig til, at se udviklingsplanens principper og strategier udfoldet. Nu vi får konkretiseret bebyggelserne og kommer endnu skarpere til at se det livlige, varierede og nytænkende PH Park, vi drømmer om, siger borgmester Morten Slotved i en pressemeddelelse.

Det er snart to år siden, at tre rådgiverteams blev inviteret med i et parallelopdrag for at komme med bud på, hvordan det tidligere hospitalsområde kan omdannes til et nyt boligområde centralt i Hørsholm.

Vandkunsten, Cobe og SLA blev efterfølgende valgt til at stå i spidsen for udviklingsplanen, der indeholder elementer fra alle tre bud i parallelopdraget.

Det er udviklingsplanen, der danner grundlag for udbuddet, og de bydende skal som en del af deres tilbud levere en vision, der blandt andet skal redegøre for, hvordan deres projektforslag lever op til en række kvalitetsmål.

Fristen for at byde er den 23. april, og Hørsholm Kommune forventer at haver vinderne på plads inden sommerferien. Lokalplanen for PH Park vil blive udarbejdet sideløbende med udbudsprocessen, og går alt efter planen, vil byggerierne på de to byggefelter gå i gang i løbet af 2019.

Læs mere om udbuddet her: https://ph-park.horsholm.dk/Udbud

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11