23948sdkhjf

Direktør får ny rolle i Arkitektgruppen

Arkitektgruppen udvikler ikke længere blot boliger og erhvervsbyggerier. Virksomheden arbejder i stigende omfang med hele byområder, og det kræver en stærkere dialog med omverdenen.

Derfor udnævner selskabet sin udviklingsdirektør gennem de sidste godt fem år, Tony Christrup, til direktør med ansvar for strategisk byudvikling, public affairs og market relations.

Ifølge administrerende direktør Robin Feddern skal udnævnelsen ses som et udtryk for, at Arkitektgruppen har ambitioner om at være markedsledende, når det kommer til dialog og samarbejde med potentielle investorer, embedsværket, det politiske system og aktører i bygge- og ejendomsbranchen.

- Tony Christrup er vores bedste ambassadør i dette projekt. I sin hidtidige funktion som udviklingsdirektør, har Tony allerede oparbejdet en række særdeles værdifulde samarbejdsrelationer baseret på gensidighed og tillid. Det er det vigtige arbejde, Tony nu løfter til et nyt niveau, siger Robin Feddern.

Endvidere vil Tony Christrup være involveret i de enkelte projekter på ad-hoc basis – fra første kontakt til aflevering af færdigt byggeri.

Robin Feddern oplyser, at Arkitektgruppen ikke har til hensigt at ansætte en ny udviklingsdirektør. Virksomhedens direktion vil således fremover bestå af:

Robin Feddern (adm. direktør), Tony Christrup (direktør med ansvar for public affairs, byudvikling og market relations), Bjarke Windeløv Graae (direktør, assisterende til adm. direktør med daglig drift), Henrik Greve Nielsen (økonomidirektør) og Hans Jørgen Nielsen (teknisk direktør).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093