23948sdkhjf

JFP vinder største ordre til dato

Efter 10 års tilløb skyder det eksklusive Ship-projekt nu op på den yderste del af Aarhus Ø.

JFP skal opføre Ship i Aarhus. Totalentreprisen på 202 eksklusive lejligheder og erhverv på Aarhus Ø er den største nogensinde for den midtjyske entreprenør.

- Byggeriet i Aarhus boomer med flotte og spektakulære byggerier, og vi har lagt en bevidst strategi i forhold til at få andel i dette store marked. Det er lykkedes, og det er vi stolte over og glade for. Ikke mindst, da vi med kontor i både Herning og København ser os selv som en landsdækkende spiller, siger administrerende direktør Jesper Friis Poulsen med henvisning til, at selskabet i forvejen i gang med at bygge den nye medie- og journalisthøjskole på Katrinebjerg og boligbyggeriet Generationernes Hus på Aarhus Ø.

Det er Byggeselskab Olav de Linde, der er bygherre på Ship-projektet. Selskabet vandt retten til at købe byggegrunden tilbage i 2008, men på grund af finanskrisen blev projektet sat på standby.

Siden er det ændret flere gange og vil i sin endelige udformning bestå af cirka 21.800 kvadratmeter boliger, cirka 3.000 kvadratmeter erhverv samt en kælder på 11.800 kvadratmeter med blandt andet p-kælder og erhverv.

Ship bliver opført på den yderste del af Aarhus Ø ved lystbådehavnen, Aarhus Bugten og Jette Tikjøbs Plads – en meget attraktiv placering i et område hvor sejlerlivet, vandet og udsigten til skoven sætter sit præg.

- Det er et fantastisk spændende projekt, som vi glæder os vanvittig meget til at gå i gang med, siger Jesper Friis Poulsen.

Projektet er tegnet af Arkitema og Søren Jensen Rådgivende ingeniørfirma.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125