23948sdkhjf

LM Byg vælger fast stålleverandør

Celsa Steel Service A/S med hovedsæde i Ølstykke har indgået en aftale med LM Byg A/S og bliver dermed foretrukken leverandør af armeringsstål til råhusentreprenørens byggeprojekter.

I en pressemeddelelse oplyser LM Byg, at det er Celsas dokumenterede grønne profil og digitale projekteringsværktøj, der er hovedårsagen bag valget.

Om Celsa Steel Service

Celsa Group har hovedkontor i Barcelona og hører til blandt Europas største stålproducenter med flere stålværker i Europa og salgskontorer over hele verden.

Det danske selskab, Celsa Steel Service A/S, har adresse i Ølstykke i de faciliteter, som i 1964 blev etableret af Halmstad Stålværk. Virksomheden har været en del af Celsa-koncernen siden 2006.

- Det giver god mening at indgå i et partnerskab mellem to specialiserede virksomheder, som har en ikke uvæsentlig omsætning indenfor råhusbyggeri. Ikke mindst fordi begge firmaer i høj grad anvender tidens digitale værktøjer, siger sektionsdirektør Claus Gade fra LM Byg.

I aftalen ligger også, at Celsa kalkulerer og leverer alt nødvendigt tilbehør, afstemt til det aktuelle projekt, sammen med armeringen, der projekteres og beregnes digitalt, og bestilles via QR-platformen.

Samarbejdet med LM Byg er et led i en partnerstrategi, som skal bringe Celsa Steelservice tættere på sine kunder. Virksomheden indgik for et par måneder siden en lignende aftale med Per Aarsleff A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11