23948sdkhjf

Spaden i jorden til Karolinehaven

Finansdomicil og 100 boliger skyder nu op i Aalborg.

Med Arne Andersen Vrå som totalentreprenør har developeren Søren Enggaard A/S taget hul på byggeriet af Karolinehaven – et godt 13.000 kvadratmeter stort nybyggeri som både kommer til at rumme 100 private udlejningsboliger samt erhverv og p-kælder.

Erhvervsdelen på 3.600 kvadratmeter bliver nyt nordjysk domicil for Nykredit, som, hvis alt går efter planen, vil flytte ind omkring årsskiftet 2019/20.

Det første spadestik blev taget torsdag eftermiddag og markerede foruden byggestarten, at omdannelsen af den centrale del af Aalborgs tidligere eternitfabrik nu nærmer sig sin afslutning, idet Karolinehaven opføres på den sidste ledige byggegrund ud mod det trafikerede Sønderbro.

Bebyggelsen, der er tegnet af Friis & Moltke, kommer til at bestå af to punkthuse i henholdsvis tre og syv etager samt en mere sammenhængende bygningskrop i fire til seks etager, som danner en hestesko omkring en forhøjet parkeringskælder.

Projektets navn er i øvrigt en reference til Karolines Kilde, der løb igennem området, før det blev inddraget til industri.

Søren Enggaard A/S er i forvejen en central aktør på eternitgrunden som udvikler og bygherre på en stor del af de byggerier, der er skudt op over de seneste år. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11