23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Zacho-Lind, Niras og Viega

Zacho-Lind
Kasper Röttig, bygningsingeniør, er tiltrådt i en nyoprettet stilling som divisionschef for jord, kloak og belægning i Zacho-Lind, hvor han skal styrke den daglige ledelse. Kasper skal bidrage med sin store erfaring i personaleledelse og styring af projektportefølje og får det overordnede ansvar for Zacho-Linds opgaver inden for infrastruktur, kloakering, klimatilpasning og brolægning.

Kasper kommer fra en stilling som seniorprojektchef i NCC, hvor han har været i 11 år.

Zacho-Lind har ansat Jan Steffensen, som med mere end 28 års erfaring med vandspuling i Finland og Danmark, er en af landets absolut dygtigste og mest erfarne indenfor skånsom nedbrydning af beton.

Med ansættelsen styrker Zacho-Lind specialistkompetencerne inden for betonrenovering og får glæde af den know-how, der er opbygget inden for vandspuling og vandskæring i Norden.

Niras
Katrine Reberholt, diplomingeniør, er ansat i Niras Infrastruktur Vest i Aalborg. Katrine er nyuddannet fra Aalborg Universitet og fungerede i den sidste del af sin studietid hos Niras som hhv. praktikant og studiemedhjælper. Katrine skrev sit afgangsprojekt i samarbejde med Niras, hvor hun arbejdede på en stor byggemodning i Hjørring, som hun projekterede i 3D. Det var derfor helt naturligt at ansætte Katrine i Niras, hvor hun vil fortsætte med at arbejde med projektering af vejprojekter. 

Viega
Kenneth Petersen, 36 år, er ansat i Viega som en del af den tekniske support i Norden.

Kenneth Petersen kommer fra en stilling hos Milton-Megatherm og har tidligere været ansat hos Grohe A/S.

Med en uddannelse som vvs-montør har Kenneth Petersen et indgående kendskab til kundernes behov. Den erfaring bringer Kenneth Petersen nu i spil hos Viega.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125