23948sdkhjf

God stemning i det gamle togværksted

Godt 2.500 besøgte Building Green i Aarhus, og det var de helt rigtige, lyder det fra udstillere.

Centralværkstedet dannede i sidste uge ramme om to dage med fokus på byggeriets grønne innovation og bæredygtige løsninger, da Building Green for anden gang gæstede Aarhus.

2.441 besøgende – fortrinsvis ingeniører og arkitekter – lagde i løbet af onsdag og torsdag vejen forbi det ombyggede togværksted i centrum af Aarhus, hvor et udsolgt udstillerareal med 70 virksomheder tog imod.

- Der er en utrolig god stemning i det gamle Centralværksted, og Building Green er en god platform, hvor vi kan møde vores projekterende kunder, siger projektsalgschef Frank Thorbøll Larsen fra Velux, som var med i Aarhus for anden gang.

Det samme var Haucon, der oplever Building Green som meget velbesøgt:

- Der har været et godt flow af besøgende på vores stand, hvor vi har talt med et mix af studerende, arkitekter og ingeniører. Det er rart at møde vores kunder face-to-face, præsentere vores produkter og høre fra de besøgende samt andre medudstillere, hvad der sker i branchen, siger teknisk chef Tonny Petterson.

Det stak helt af
Blandt de nye bekendtskaber i Aarhus var virksomheden Burntwood, der fremstiller brændt træ til facader som et alternativ til trykimprægnering.

Burntwood udstillede i det såkaldte Market Place-område for iværksættere og oplevede stor interesse for sit produkt. Ikke mindst på andendagen, hvor en af oplægsholderne, Tonje Værdal Frydenlund fra Snøhetta, viste et renoveringsprojekt, hvor arkitekterne havde brugt Burntwood til facaden.

- Efterfølgende stak det af med folk, der ville høre mere, fortæller direktør Anders Mølgaard.

Blandt debutanterne var også FM Mattsson Mora Group Danmark, som allerede har genbooket til 2019:

- Det var et par travle dage, og det er vores oplevelse, at det var det helt rigtige publikum, så vi har fået flere gode leads og interesserede kontakter med hjem. Konferencen trak fulde huse og Centralværkstedets indretning gør, at det giver god aktivitet på standene, siger energirådgiver Johnny Andersen.

Artiklen er en del af temaet Building Green Aarhus 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125