23948sdkhjf

Fra udslidt industri til detailhandel: Center Syd tager hul på sidste etape

Knap tre år efter åbningen af første etape af Center Syd i Kolding er opførelsen af den sidste etape netop sat i gang.

Med byggetilladelsen i hånden tog entreprenørerne hul på arbejdet lige inden påske og er dermed i fuld gang med at transformere den sidste del af grunden, som ligger i første række ud til Vonsildvej – en grund som for få år siden husede udtjente ejendomme med blandt andet bilforretning, industri og parcelhuse.

- Det har været en konstruktiv og fantastisk rejse at se et udtjent erhvervsområde blive omdannet til et dynamisk retailområde med en vifte af stærke butikskæder i Danmark, som kan dække indkøbsbehovene for en stor gruppe af kunder – både fra Kolding, men også fra de omkringliggende byer syd og vest for Kolding, siger Henrik Munk Thomsen fra Hesø Group, der står bag udviklingen af området.

Etape tre forventes afsluttet i sensommeren, og i lighed med etape 1 og 2 er det Ikast-baserede NRE Group, der er valgt som totalentreprenør.

Samlet bliver Center Syd knap 10.000 bebyggede kvadratmeter, og det eneste, som endnu ikke er udlejet, er et 250 kvadratmeter stort kontorlokale på 1. sal, oplyser Henrik Munk Thomsen.

De nuværende butikker i området er Rema 1000, Jem & Fix, Pet World, Burger King og Føtex. Når etape 3 er færdigbygget får de selskab af Jysk, Fitness World og Vonsild Apotek. Sidstnævnte er en filial af Kolding Løve Apotek og får, som noget helt nyt, en ’drive through’-bane, så kunderne kan hente medicin uden at forlade bilen.

Hesø Group en aktiv spiller i udviklingen af detailområder. Udover Center Syd i Kolding arbejder selskabet med lignende projekter på Viborgvej og Grenåvej i Aarhus samt Nørrevænget i Silkeborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095