23948sdkhjf

Kapitalfond køber Elogic Systems

Eltavleproducenten sælges videre, efter Micro Matic i 2015 købte Elogic

Efter tre år som en del af Micro Matic sælges eltavleproducenten Elogic til VIA Equity. Kapitalfonden køber majoriteten af aktierne i Elogic Systems, mens den nuværende ledelse også får en ejerandel.

Det skriver parterne i en pressemeddelelse.

- Vi har de seneste par år sammen med de tidligere ejere, Micro Matic A/S, arbejdet på at sikre fusionen og skabe fundamentet for den vækst, vi nu vil fokusere på med vores nye ejere. Vi glæder os alle til at fortsætte den gode udvikling af Elogic Systems, udtaler administrerende direktør i Elogic Systems, Lars Prisak.

- Elogic Systems har været i en stærk og konstant udvikling. Det har været rigtig spændende at være med til at præge de forandringer, der er sket i selskabet de seneste år. For at skabe de optimale muligheder for en fortsat vækst og udvikling i Elogic Systems, ser vi ejerskiftet som en optimal løsning og ønsker ledelsen og medarbejderne en god rejse, lyder det fra administrerende direktør i Micro Matic, Søren Viby.

Virksomheden har omtrent 250 ansatte og omsatte for 233 millioner kroner i det seneste regnskab.

Micro Matic erhvervede Elogic i 2015, da det blev købt af KK Group, der står bag KK Wind Solutions. Året efter blev Elogic Systems til, da Micro Matic fusionerede virksomheden med datterselskabet Triax Systems.

Elogic Systems producerer foruden eltavler også kapslinger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156