23948sdkhjf

Vestjysk husfabrik med i ny Odense-bydel

Gartnerbyen får nu sit første projekt med ejerboliger.

Efter sommerferien stikker Danhaus spaden i jorden til de første 18 af i alt 36 såkaldte townhouses på den tidligere Gasa-grund i Odense.

Her er entreprenørfirmaet H. Skjøde Knudsen og PFA Ejendomme allerede i fuld gang med udviklingen af en ny bydel, Gartnerbyen, hvor omkring 140.000 etagemeter byggeri vil skyde op over de kommende 7-8 år.

Tre lejlighedsbyggerier med almene familieboliger, ungdomsboliger og private lejeboliger er igangsat i området, og Danhaus-projektet bliver således Gartnerbyens første ejerboliger.

- Det er netop Gartnerbyens store styrke, at byen får en skøn blanding af forskellige boligtyper i høj kvalitet og som netop er passet ind efter hinanden, så vi får en interessant og harmonisk bydel, siger Allan Nielsen, adm. direktør i H. Skjøde Knudsen.

Danhaus samarbejder med Christoffersen & Weiling Architects om at skabe et byggeri i moderne, nordisk stil. De 36 townhouses i to etager opføres på Guldrankevej langs Langesøstien og bliver hver på 114 kvadratmeter.

Husene er præfabrikerede og fremstilles på Danhaus’ fabrik i Esbjerg.

- Vi ved, at det er meget attraktivt at komme til at bo langs Langesøstien, så vi forventer stor efterspørgsel efter husene, siger Johannes Schmith, adm. direktør i Danhaus.

Han pointerer, at der er brug for mange nye boliger i Odense, som forventes at vokse med omkring 10 procent de næste 10 år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125