23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Gefion Group, STM Vinduer og Moe

Gefion Group
Carsten Lygum, 48 år, er ansat som driftsdirektør i Gefion Groupmk hvor han overtager efter tidligere Sjælsødirektør Jørgen Junker.

Carsten Lygum er uddannet officer i Forsvaret samt by- og bygningsingeniør fra DTU.

Han har været med til at udvikle en række ejendomsprojekter både i Danmark og i Norden. Senest kommer han fra en stilling som projektudviklingsdirektør i Carlsberg Byen, hvor han har haft ansvar for udvikling af erhverv og boliger i den nye bydel. Derudover har han en fortid som projektudviklingschef i MT Højgaard og Sjælsø Gruppen.

Carsten Lygum vil i sin nye stilling få det overordnede ansvar for udvikling og opførelse af Gefion Groups 17 udviklingsprojekter, som omfatter konvertering af tidligere erhvervsejendomme til boliger og nybyggeri af boliger og erhverv.

STM Vinduer
Claus Vinding er ansat som salgskonsulent med ansvaret for salg til byggecentre, håndværkere og entreprenører på Sjælland og i hovedstadsregionen. Han kommer fra en stilling som sælger hos Altan DK.

Moe
Rasmus Palm Vestergaard, diplomingeniør, er ansat som kompetencechef i IKT & BIM teknisk revision ved Erhverv & Bolig hos Moe rådgivende ingeniører i København. Rasmus har 14 års erfaring, 13 som ingeniør hos Rambøll. I kraft af sin ekspertise inden for det digitale byggeri skal han bl.a. være med til at styrke fokus på brugen af fuldt detaljerede og fabrikationsforberedte modeller, der skaber værdi i hele værdikæden og bidrager til en automatisering af manuelle arbejdsprocesser. 

Nikolai Schjøtt Bach, civilingeniør, er ansat som fagingeniør i Bygningskonstruktioner ved Byggeri & Design i København. Nikolai har to års erfaring, senest som ingeniør hos Oluf Jørgensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109